Op de drempel van het nieuwe jaar, danken wij jullie, onze klanten, hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen, lieve reacties, berichten en reviews.
Een bewogen jaar is het wel geweest en zeker ook het jaar dat komen gaat.

Na veel aandacht in ontwikkelingen van Deheb het afgelopen jaar, gaan wij ook dit jaar verder in ontwikkeling. Hiervoor zijn wij op de achtergrond hard bezig. Verbetering van onze website & webshop het afgelopen jaar had wel wat hobbels, maar heeft nu stabiliteit gevonden.
Ook willen wij wat actiever worden met sociale media. Heb soms even geduld met ons, ons werk in de salons is en blijft prioriteit!
Om elke klant de aandacht te kunnen blijven geven met onze kennis en expertise die hun verdienen!

Veel informatie over de producten, kunt u vinden;
☆bij de salons die Deheb verkopen & mee werken.
☆op www.deheb.nl
☆op deheb CG producten Facebook groep, voor vragen, tips & advies over Deheb, waar verschillende Deheb kappers klaar voor jullie staan.

Komend jaar staat ook op de planning meer en verbeterde informatie toe te voegen op de website. Wij zullen onze uiterste best om jullie van dienst te kunnen zijn.

Graag wensen wij jullie een gezellig en een gezonde nieuwjaar. Hierin hopen wij jullie nog vaak van dienst te mogen zijn met onze kennis en expertise!

Team DEHEB staat komend jaar ook weer voor u klaar!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.