Levering op alle werkdagen

Gratis verzenden vanaf €100

CG producten

Kwaliteitsgarantie

DEHEB FACE CLEANSER – 100ML

€ 9,95

Artikelnummer: deheb-face-cleanser-100ml
Productinformatie "DEHEB FACE CLEANSER – 100ML"

Het product 
DEHEB FACE CLEANSER is een milde reiniging voor de gezichtshuid. De fijne wasemulsie zorgt voor een prettige reiniging. Stof, vuil en make-up worden effectief verwijderd en zorgen voor een fris en schoon gevoel. De cleanser reguleert de bloedcirculatie en het vochtgehalte om zo uitdroging van de huid te voorkomen.


Het resultaat
De huid voelt weer fris en glad aan. Met regelmatig gebruik verminderen puistjes en mee-eters.

Hoe te gebruiken
Neem een kleine hoeveelheid in de handen. Wrijf tot het lichtelijk schuimt en masseer de gezichtshuid met ronde bewegingen van binnen naar buiten. Spoel de cleanser af met koud water.
Geschikt voor elke huid type.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


DEHEB EYE SERUM – 20ML
Het product DEHEB EYE SERUM heeft sterk geconcentreerde oliën om het verouderingsproces tegen te gaan. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen, met hoge concentratie vitamine E en antioxidanten. Het serum zorgt voor een vermindering van wallen en rimpels en een diepe, intense voeding. Een must als basis verzorging vóór de DEHEB EYE CREAM. Het resultaat De wallen verminderen, rimpelvorming wordt tegen gegaan en de huid wordt verstevigd met herhaaldelijk gebruik. Hoe te gebruiken Gebruik na DEHEB FACE CLEANSER. ‘s Morgens en ‘s avonds rond de ogen aanbrengen op een schone huid. Breng de serum aan met de ringvinger met een licht kloppende beweging rond de ogen, focus op de kraaienpoten. Gebruik samen met DEHEB EYE CREAM voor een optimaal resultaat. Geschikt voor elke huid type.

€ 19,95

DEHEB FACE SCRUB – 50ML
Het product DEHEB FACE SCRUB is een milde scrub met een overvloed aan abrikozenzaadjes om de gezichtshuid effectief te behandelen tegen dode huidcellen, onzuiverheden en make-up. Het masseren van de scrub in rustige ronde bewegingen reguleert de bloedcirculatie en bevordert het vochtgehalte van de huid. Het resultaat De huid voelt weer verfrist, glad en zacht aan. De huid krijgt weer een gezonde gloed. Met regelmatig gebruik verminderen puistjes, mee-eters en onzuiverheden. Hoe te gebruiken Gebruik na DEHEB FACE CLEANSER. Masseer de scrub zacht voor 1-2 minuten op de schone huid. Masseer in rustige, ronde bewegingen van binnen naar buiten en spoel goed af. Gebruik 2 keer in de week. Geschikt voor elke huidtype.

€ 10,00

DEHEB FACE CLEANSER – 250ML
Het product DEHEB FACE CLEANSER is een milde reiniging voor de gezichtshuid. De fijne wasemulsie zorgt voor een prettige reiniging. Stof, vuil en make-up worden effectief verwijderd en zorgen voor een fris en schoon gevoel. De cleanser reguleert de bloedcirculatie en het vochtgehalte om zo uitdroging van de huid te voorkomen. Het resultaat De huid voelt weer fris en glad aan. Met regelmatig gebruik verminderen puistjes en mee-eters. Hoe te gebruiken Neem een kleine hoeveelheid in de handen. Wrijf tot het lichtelijk schuimt en masseer de gezichtshuid met ronde bewegingen van binnen naar buiten. Spoel de cleanser af met koud water. Geschikt voor elke huid type.

€ 19,95

DEHEB FACE SERUM – 50ML
Het product DEHEB FACE SERUM bevat sterk geconcentreerde oliën die het verouderingsproces tegen te gaan en is rijk aan vitamine E en antioxidanten. Hierdoor ideaal voor vermindering van rimpels en een diepe, intensieve voeding. Een must als basis vóór de DEHEB FACE CREAM. Het resultaat Na herhaaldelijk gebruik wordt de rimpelvorming tegen gegaan en de huid wordt verstevigd en gevoed. Hoe te gebruiken Gebruik na DEHEB FACE CLEANSER. Breng de crème dagelijks aan op een schone huid, met licht draaiende bewegingen. Voor een nog beter resultaat, gebruik erna DEHEB FACE CREAM. Geschikt voor elke huid type.

€ 21,95