Levering op alle werkdagen

Gratis verzenden vanaf €100

CG producten

Kwaliteitsgarantie

DEHEB FACE CREAM – 50 ML

€ 29,95

Artikelnummer: deheb-face-cream-50-ml
Productinformatie "DEHEB FACE CREAM – 50 ML"

Het product 
DEHEB FACE CREAM is rijk aan vitamine E en antioxidanten. De crème is een dikkere substantie die door de warmte van de handen vloeibaarder wordt, waardoor het makkelijk is om op de huid aan te brengen. Na aanbrengen is de huid eerst iets vettig tot de crème perfect in de huid trekt. Met vermindering van rimpels, een diepe voeding en hydratatie als resultaat. Een must als basisverzorging voor de dag.


Het resultaat
Na herhaaldelijk gebruik wordt de rimpelvorming tegen gegaan en de huid wordt verstevigd en gevoed. Na intrekken van de crème voelt de huid zacht en gehydrateerd aan en heeft een gezonde glans.

Hoe te gebruiken
Gebruik na DEHEB FACE SERUM. Breng de crème ’s ochtends en ’s avonds aan op een schone huid. Masseer met de vingertoppen in ronde bewegingen. Werk van het midden van het gezicht naar buiten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


DEHEB FACE SERUM – 50ML
Het product DEHEB FACE SERUM bevat sterk geconcentreerde oliën die het verouderingsproces tegen te gaan en is rijk aan vitamine E en antioxidanten. Hierdoor ideaal voor vermindering van rimpels en een diepe, intensieve voeding. Een must als basis vóór de DEHEB FACE CREAM. Het resultaat Na herhaaldelijk gebruik wordt de rimpelvorming tegen gegaan en de huid wordt verstevigd en gevoed. Hoe te gebruiken Gebruik na DEHEB FACE CLEANSER. Breng de crème dagelijks aan op een schone huid, met licht draaiende bewegingen. Voor een nog beter resultaat, gebruik erna DEHEB FACE CREAM. Geschikt voor elke huid type.

€ 21,95