Levering op alle werkdagen

Unieke producten uit eigen lab

100% CG

Kwaliteitsgarantie

DEHEB MOISTURIZING REPAIR CONDITIONER – 250ML

€ 19,95

Artikelnummer: deheb-moisturizing-repair-conditioner-250ml
Productinformatie "DEHEB MOISTURIZING REPAIR CONDITIONER – 250ML"

Het product 
Ons haar wordt van nature van binnenuit gevoed. Maar door omstandigheden kan de voeding soms niet tot diep in de haar punten doordringen. Met als gevolg dat het haar dof, droog ,beschadigd en breekbaar wordt. DEHEB MOISTURIZING REPAIR CONDITIONER, verrijkt met pure arganolie, geeft een diepe voeding aan het haar zonder het haar te verzwaren. Het versterkt het haar en zorgt dat de natuurlijke glans wordt hersteld.
De conditioner bevat geen sulfaat, siliconen, parabenen, alcohol en kleurstoffen.


Het resultaat
Het haar is verstevigd, diep gevoed en heeft een mooie glans. Het effect is beweeglijk haar dat zijn natuurlijke zachtheid terug heeft.

Hoe te gebruiken
Zorgvuldig aanbrengen op vochtig haar, met name op de lengte en de haar punten. Kam het haar goed door voor een betere verspreiding en vervolgens 2 minuten laten intrekken. Bij heel droog en beschadigd haar, breng een ruime hoeveelheid conditioner aan tot het haar wat vettig aanvoelt, kam het haar goed door .
Laat de conditioner gedurende 20 tot 30 minuten intrekken. Vervolgens uitspoelen en styling naar wens. Bij contact met de ogen deze onmiddellijk uitspoelen.
Gebruik na de conditioner de DEHEB ARGAN OIL, DEHEB REPAIR ARGAN OIL, DEHEB MOISTURIZING OIL of DEHEB MOISTURIZING SUPREME OIL voor een nog beter resultaat.
Ideaal voor onderhoud van het haar na een vitamineoliebehandeling. Geschikt voor elke haartype.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.