Levering op alle werkdagen

Gratis verzenden vanaf €100

CG producten

Kwaliteitsgarantie

DEHEB MOISTURIZING REPAIR SHAMPOO – 100ML

€ 12,95

Niet meer beschikbaar

Artikelnummer: deheb-moisturizing-repair-shampoo-100ml
Productinformatie "DEHEB MOISTURIZING REPAIR SHAMPOO – 100ML"


Ons haar wordt van nature van binnenuit gevoed. Maar door omstandigheden kan de voeding soms niet tot diep in de haarpunten doordringen. Met als gevolg dat het haar dof, droog en breekbaar wordt. DEHEB MOISTURIZING SHAMPOO, verrijkt met pure arganolie, geeft een diepe voeding aan het haar. Het versterkt het haar en zorgt dat de natuurlijke glans wordt hersteld. Omdat de shampoo geen sulfaat bevat en dus ook geen siliconen nodig heeft om dat op te vangen, blijven de haarschubben iets open staan. Zo kan de DEHEB MOISTURIZING CONDITIONER nog beter inwerken. Ook bevat de shampoo geen parabenen, alcohol en kleurstoffen. Gekleurd haar vervaagt niet.

Het resultaat
Het haar is verstevigd, diep gevoed en heeft een mooie glans. Door de verstevigende werking van de shampoo kan het haar in eerste instantie wat stug aanvoelen. Dit komt omdat de olie vertraagd werkt. Door het te borstelen krijgt het haar zijn natuurlijke zachtheid terug.

Hoe te gebruiken
Aanbrengen op vochtig haar en zachtjes in het haar en de hoofdhuid inmasseren. Vervolgens uitspoelen en goed doorkammen! Bij contact met de ogen deze onmiddellijk uitspoelen.
Gebruik na de shampoo de DEHEB MOISTURIZING CONDITIONER of DEHEB SILKY CREAM CONDITIONER voor een nog beter resultaat.
Ideaal voor thuisonderhoud van het haar na een vitamineoliebehandeling. 
Zeer geschikt voor droog, breekbaar, beschadigd en chemisch behandeld haar bij stijl, golvend, krullend, curly en kroeshaar. Door de natuurlijke basis en natuurlijke ingrediënten, ook zeer geschikt voor de droge, jeukende hoofdhuid en bij roos/schilfers. Gebruik daarvoor eerst DEHEB Moisturizing Oil door deze op de hoofdhuid aan te brengen. Laten inwerken om de schilfers en/of de roos los te weken en vervolgens eruit wassen met DEHEB Moisturizing Repair Shampoo.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.