Levering op alle werkdagen

Unieke producten uit eigen lab

Handgemaakt in Marokko

Kwaliteitsgarantie

DEHEB SHOWER GEL – 250ML

€ 9,95

Niet meer beschikbaar

Artikelnummer: deheb-shower-gel-250ml
Productinformatie "DEHEB SHOWER GEL – 250ML"
Het product  
DEHEB SHOWER GEL reinigt mild, voedt en verzorgt de droge huid. Dankzij de pure arganolie wordt de huid verstevigd en gehydrateerd. De heerlijke zachte neutrale geur zorgt dat u zich ontspant en ontstresst. 
Het resultaat  
De huid voelt schoon en fris aan. De huid voelt zacht aan en heeft een gezonde gloed. 
Hoe te gebruiken  
Gebruik een benodigde hoeveelheid voor voldoende schuim om de huid te masseren. Spoel goed af de douche gel. Voor een nog beter resultaat gebruik DEHEB BODY LOTION na de shower gel. Geschikt voor elke huid type.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


DEHEB BODY LOTION – 100ML
Het product  DEHEB BODY LOTION is een zijdezachte lichaamsverzorging die de huid verstevigt en hydrateert. De eigenschappen van de arganolie dringen diep in de huid om te zorgen voor herstel en intense voeding. De body lotion trekt goed in en de huid blijft daardoor niet vettig achter.  Het resultaat  De huid voelt zachter, gladder en gehydrateerd. Met herhaaldelijk gebruik wordt de huid ook steeds soepeler en meer verstevigd.  Hoe te gebruiken  Iedere dag op de schone huid aanbrengen. Neem een geringe hoeveelheid en masseer met draaiende beweging op buik en buste. Masseer de armen en benen met rechte beweging van onder naar boven.  Ideale verzorging na de DEHEB SHOWER GEL. Geschikt voor elke huid type.

€ 8,95