Levering op alle werkdagen

Gratis verzenden vanaf €100

CG producten

Kwaliteitsgarantie

MOISTURIZING REPAIR CONDITIONER 100ML

€ 13,92

Artikelnummer: moisturizing-repair-conditioner-100ml
Productinformatie "MOISTURIZING REPAIR CONDITIONER 100ML"

Het product 

Ons haar wordt van nature van binnenuit gevoed. Maar door omstandigheden kan de voeding soms niet tot diep in de haar punten doordringen. Met als gevolg dat het haar dof, droog ,beschadigd en breekbaar wordt. De conditioner bevat geen sulfaat, siliconen, parabenen, alcohol en kleurstoffen.


Het resultaat 
Het haar is verstevigd, diep gevoed en heeft een mooie glans. Het effect is beweeglijk haar dat zijn natuurlijke zachtheid terug heeft. 


Hoe te gebruiken 
Laat de conditioner gedurende 20 tot 30 minuten intrekken. Vervolgens uitspoelen en styling naar wens. Bij contact met de ogen deze onmiddellijk uitspoelen.
Gebruik na de conditioner de DEHEB ARGAN OIL, DEHEB REPAIR ARGAN OIL, DEHEB MOISTURIZING OIL of DEHEB MOISTURIZING SUPREME OIL voor een nog beter resultaat.
Ideaal voor onderhoud van het haar na een vitamineoliebehandeling. Geschikt voor elke haartype.
DEHEB MOISTURIZING REPAIR CONDITIONER, verrijkt met pure arganolie, geeft een diepe voeding aan het haar zonder het haar te verzwaren. Het versterkt het haar en zorgt dat de natuurlijke glans wordt hersteld.

Zorgvuldig aanbrengen op vochtig haar, met name op de lengte en de haar punten. Kam het haar goed door voor een betere verspreiding en vervolgens 2 minuten laten intrekken. Bij heel droog en beschadigd haar, breng een ruime hoeveelheid conditioner aan tot het haar wat vettig aanvoelt, kam het haar goed door . 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.