PRODUCTLIJN DEHEB

DEHEB PURE & NATURAL, dé natuurlijke productlijn geschikt voor elk huid- en haartype!

Met meer dan 25 jaar opgebouwde kennis en ervaring, starten wij onze eigen productlijn DEHEB PURE & NATURAL haar-, gezichts- en lichaamsverzorging. Eerlijke producten op basis van pure, plantaardige oliën.

De DEHEB lijn bestaat uit een vitamineoliebehandeling, haarverzorging, haaroliën, gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Natuurlijke cosmetica zónder toxines!

DEHEB HAARVERZORGING
De basis van de DEHEB haarverzorgingslijn is pure arganolie vanwege de goede eigenschappen voor het haar. Het bevat veel vitamine E, antioxidanten en onverzadigde vetzuren. Ideaal voor herstel, versterking en verzachting van huid en haar!

Alle producten zijn daarnaast plantaardig en bevatten enkel natuurlijke zeep. Dit heeft wel als gevolg dat de ingrediënten in de producten die langdurig staan, scheiden. Even schudden en ze zijn weer klaar voor gebruik! 

DEHEB HAAROLIËN
De basis van de DEHEB haarverzorgingslijn is pure arganolie vanwege de goede eigenschappen voor het haar. Het bevat veel vitamine E, antioxidanten en onverzadigde vetzuren. Ideaal voor herstel, versterking en verzachting van huid en haar!

DEHEB GEZICHTSVERZORGING
De DEHEB gezichtsverzorgingslijn heeft als basis pure arganolie. Dit vanwege de vele positieve eigenschappen die de olie biedt voor de huid. Ook zijn de gezichtsproducten geheel op plantaardige basis.

Met onze gezichtslijn richten wij ons op een milde, diepe reiniging, hydratatie en versteviging van de huid. Zo krijgt je huid de gezonde gloed, zachtheid en jonge uitstraling die het verdient!

DEHEB LICHAAMSVERZORGING
De DEHEB lichaamsverzorgingslijn heeft als basis pure arganolie. Dit vanwege de vele positieve eigenschappen die de olie biedt voor. Ook zijn onze lichaamsproducten op plantaardige basis. Met onze lichaamsproducten richten wij ons op een milde reiniging, hydratatie, elasticiteit en versteviging van de huid. Zo krijgt de huid de gezonde gloed, zachtheid en jonge uitstraling die het verdient!

Na het opbrengen van deze producten heb je de hele dag een ontspannende en aromatische geurbeleving.

✓ Levering op alle werkdagen
✓ Unieke producten uit eigen Lab
✓ Handgemaakt in Marokko
✓ Kwaliteitsgarantie

Neem contact op

Al onze producten zijn met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid gemaakt.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Laat het ons weten.
Eerlijk. Puur. Plantaardig.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.