Levering op alle werkdagen

Gratis verzenden vanaf €100

CG producten

Kwaliteitsgarantie

OVER DEHEB

Wij zijn een kleine onderneming in de kappersbranche met meer dan 25 jaar opgebouwde ervaring, professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Met het starten van onze eigen productlijn DEHEB, wat ‘goud’ betekent, brengen wij een eerlijk product op de markt op basis van pure, plantaardige oliën”

DEHEB PURE & NATURAL

Met meer dan 25 jaar opgebouwde kennis en ervaring, starten wij onze eigen productlijn DEHEB PURE & NATURAL haar-, gezichts- en lichaamsverzorging. Eerlijke producten op basis van pure, plantaardige oliën.

De DEHEB lijn bestaat uit een vitamineoliebehandeling, haarverzorging, haaroliën, gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Natuurlijke cosmetica zónder toxines!

Arganolie
De basis van de verzorgingsproducten is pure arganolie. Deze natuurlijke olie bevat veel vitamine E, antioxidanten en onverzadigde vetzuren. Ideaal
voor herstel, versterking en verzachting van huid en haar! Arganolie wordt gewonnen uit de noten van de arganboom, een boom die alleen in het zuiden van Marokko groeit. De olie wordt met de hand koudgeperst en dit is erg arbeidsintensief. Arganolie noemt men daarom ook wel het Marokkaanse goud. Vandaar dat we gekozen hebben voor de naam DEHEB, het Arabische woord voor goud.

Natuurlijke verzorging
In samenwerking met laboratoria in Marokko worden de DEHEB producten gemaakt volgens onze wensen. Wij zijn dan ook bij het gehele proces betrokken om er zeker van te zijn dat we de beste kwaliteit hebben! Zo bevatten al onze producten geen sulfaat, parabenen, siliconen, alcohol en kleurstoffen. Ook zijn de meeste producten parfumvrij. Dit allemaal om haar en huid op een zo natuurlijk mogelijke manier te verzorgen, te voeden en te versterken.

Dus gun uzelf gezonder, stralender haar en huid met DEHEB PURE & NATURAL haar-, gezichts- en lichaamsverzorging.

M E E S T     V E R K O C H T E     P R O D U C T E N

EERLIJK. PUUR. PLANTAARDIG.